Ondernemers op Heron kiezen voor zonne-energie! De verduurzamingscommissie Heron mag dit succes op haar naam schrijven.

Rijen zonnepanelen strekken zich uit over het dak van scholen in Delfgauw.

Er zijn maatwerk oplossingen aan de ondernemers geboden en dat werkt, want de meeste ondernemers doen mee! Later dit jaar wordt dit initiatief uitgerold naar Boezem. Maar ook andere ondernemers in Pijnacker-Nootdorp kunnen kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Als u interesse heeft, neemt u dan contact op met een accountmanager van de taakeenheid economie bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Kiezen voor zonne-energie

Verduurzaming van de energievoorziening is al langere tijd een speerpunt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en op bedrijvenpark Heron. Het gasverbruik moet omlaag en de verduurzamingscommissie Heron, waar gemeente en enkele ondernemers in zitting hebben, heeft het initiatief genomen ondernemers te ontzorgen in de te maken keuzes, subsidieaanvraag en aanbesteding. En dat werkt! De meeste ondernemers doen mee. En kiezen voor zonne-energie.


Ook interessant voor De Boezem
Later dit jaar wordt dit initiatief uitgerold naar het nieuwe bedrijventerrein Boezem Oost en mogelijk zelfs De Boezem als geheel. De gemeente zal samen met de duurzaamheidscommissie via een tender de inkoop van de zonnepanelen verzorgen, om zo de aanbieder met de beste prijs-kwaliteit te selecteren.

(bron : website https://www.pijnacker-nootdorp.nl/artikelen/zonnepanelen-initiatief-op-heron.htm)