Pijnacker ligt in de Zuidvleugel van de Randstad, in het gebied Oostland tussen Den Haag, Gouda en Rotterdam.


METRO

Per metro is ons kantoor bereikbaar met de RET Metrolijn (Erasmuslijn, lijn E) van Den Haag-Centraal (spoor 11) naar Rotterdam-Centraal. U heeft hiervoor een OV-chipkaart nodig. De RET Metro rijdt gedurende de weekdagen iedere 10 minuten. Bij station Pijnacker-Centrum gaat u, staand met de rug naar de halte Pijnacker Centrum, bovenaan de trap, linksaf over het parkeerterrein. U slaat aan het einde van het parkeerterrein rechtsaf, de Willem de Zwijgerlaan in. Deze weg gaat over in de Korteweg. U vindt ons kantoor op Korteweg 3 (zij-ingang boven garage Wiegel). Vanaf het metrostation Pijnacker-Centrum is het ca 750 meter lopen tot ons kantoor.

BUS

Per bus is ons kantoor bereikbaar met buslijn 121 (Delft NS - Zoetermeer Centrum-West). U stapt uit op de Westlaan en loopt verder richting rotonde. Op de rotonde gaat u naar links,  de Europalaan op. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u linksaf, dit is de Korteweg. U vindt ons kantoor op Korteweg 3 (boven garage Wiegel, zij-ingang).

AUTO

Per auto is ons kantoor bereikbaar vanaf de A12 (Den Haag - Utrecht) en vanaf de A13 (Den Haag - Rotterdam).
Vanuit richting Utrecht
Op de A12 neemt u afslag 7, Zoetermeer, vervolgens richting Pijnacker tot over de spoorwegovergang in Pijnacker. De eerste rotonde in Pijnacker gaat u rechtdoor, de tweede rotonde linksaf, de Europalaan. Op de Europalaan gaat u bij de eerste rotonde linksaf, dit is de Korteweg en ons kantoor is gevestigd op Korteweg 3 (boven garage Wiegel), zij-ingang.

Vanuit richting Delft
Op de A13 neemt u afslag 9, Delft, en volgt de borden richting Pijnacker. Na het plaatsnaambord Pijnacker bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf, de Europalaan. Op de Europalaan gaat u bij de eerste rotonde linksaf, dit is de Korteweg en ons kantoor is  gevestigd op Korteweg 3 (boven garage Wiegel, zij-ingang).

Vanuit richting Rotterdam:
Aan het eind van de Schieweg op de rotonde Van Hogendorpweg 1e afslag, volgende rotonde 2e afslag N471 richting Berkel Rodenrijs/ Pijnacker verder over  N472 alle rotondes rechtdoor, dus 2e afslag nemen. Vervolgens richting Pijnacker tot over de spoorwegovergang in Pijnacker. De eerste rotonde in Pijnacker gaat u rechtdoor, de tweede rotonde linksaf, de Europalaan. Op de Europalaan gaat u bij de eerste rotonde linksaf, dit is de Korteweg en ons kantoor is gevestigd op Korteweg 3 (boven garage Wiegel, zij-ingang).

Vanuit richting Den Haag
Op de A12 neemt u afslag 5, Nootdorp, vervolgens volgt u de borden Pijnacker. In Pijnacker blijft u steeds rechtdoor rijden. De vierde rotonde slaat u linksaf, dit is de Korteweg en ons kantoor is gevestigd op Korteweg 3 (boven garage Wiegel, zij-ingang).

Vanuit richting Amsterdam
Op de A4 gaat u op het knooppunt Prins Clausplein richting Utrecht en vervolgens neemt u direct de eerste afslag (afslag 5), richting Nootdorp. Zie verder beschrijving Den Haag.