Begeleiding Communicatie Handreiking 'Ruimte voor ruimtelijke kwaliteit' Deltapoort

Mentink procesmanagement heeft de opzet van een website begeleid waarop de principes uit de Handreiking gecommuniceerd worden. Op deze website kunnen de potentiele kopers, tuinders, architecten, adviseurs, makelaars etc. informatie vinden over de principes uit de Handreiking en de toepassing ervan in het gebied van Deltapoort. Hiervoor heeft Mentink procesmanagement een programma van eisen opgesteld voor de website, een bureau geselecteerd voor de bouw van de website, teksten geschreven voor de website en veelvulding overleg gepleegd met alle betrokkenen voor de realisatie van de website: www.mooiijsselmonde.nl

Opdrachtgever: Gemeente Barendrecht

  

Begeleiding Handreiking 'Ruimte voor ruimtelijke kwaliteit' Deltapoort

Begeleiding Handreiking 'Ruimte voor ruimtelijke kwaliteit' Deltapoort

 

  
Lees meer »

Onderzoek toekomstpotentie Glastuinbouw Zijlhoek

  
Lees meer »

Visie op de glastuinbouw, de Tuin van Deltapoort

Het Deltapoortgebied kent veel verspreid liggende glastuinbouw. Mentink procesmanagement is aangesteld om in een plan van aanpak te beschrijven wat en hoe men kan komen tot een visie op glastuinbouw. Inzet hierbij is om een uitvoerbare visie op te stellen die tot doel heeft de ruimtelijke kwaliteit te verbeteren.   
Lees meer »

Vervulling rol van warmtemakelaar gemeente Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft de ambitie om een aantal kansrijke projecten te initieren op het gebied van warmtetransitie in de glastuinbouw gekoppeld aan de stedelijke omgeving. Hiervoor moeten twee haalbaarheidsstudies worden uitgevoerd (duijvestijn-Tuindershof en Noukoop-Heron).   
Lees meer »
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste